Afspraak maken in onze winkel voor fiets leasing?

Bent u benieuwd welke fietsen u bij ons kunt leasen, wilt u meer informatie over leasen of wilt u een proefrit maken? Komt u gerust eens langs in onze winkel in Kampenhout.

Wij nemen alle tijd voor u om u zo goed mogelijk te adviseren welke fiets het beste past bij uw situatie.

Bij Cycle Passion Concept Store kan je  fiets leasen via één van onze partners B2Bike, KBC, CTEC, O2O en Cyclis?

 

De voordelen van een fietsleasing

 Voor de werkgever

*Regelmatige fietsers zijn gezonder en zijn minder afwezig op het werk. Ook blijken fietsende werknemers alerter te zijn en zich beter te kunnen concentreren.

*Het bedrijf kan kosten besparen op parkeerruimte.

*Het bedrijf heeft minder variabele kosten dan bij het gebruik van bedrijfswagens.

*Fietsen levert vaak tijdswinst op voor bijvoorbeeld verplaatsingen in de drukke binnenstad. Wenst u meer comfort of wilt u voorkomen dat uw medewerkers bezweet aankomen op de plaats van afspraak, dan biedt de elektrische fiets een oplossing.

*Fietsende werknemers zijn goed voor het imago: ze tonen concreet dat uw bedrijf aandacht heeft voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

*Fietsen is fiscaal voordelig: bedrijfsfietsen en alle aanverwante kosten zijn 120% aftrekbaar (dus ook fietsstallingen, kleedruimtes, enzovoort). Bedrijfsfietsen mogen zelfs gecumuleerd worden met fietsvergoedingen en firmawagens.

 

Voor de fietser/werknemer

*2 keer per dag 15 minuten fietsen zorgt voor gezonde beweging. Als u weinig beweegt, kunt u uw conditie met ruim 10% verbeteren. Wie regelmatig naar het werk fietst, krijgt de conditie van een sporter.

*Fietsen biedt u flexibiliteit en u bent vaak sneller op uw bestemming dan met de auto (geen files, geen parkeerplaats zoeken, enz.)

*Een fietser kan genieten van het vlotte verkeer, daar waar een autorit in druk verkeer vaak spanningen en frustraties meebrengt.

*Fietsen brengt ook op voor de werknemer. Hij verbruikt geen brandstof, betaalt geen parkeergeld, enz. Werknemers kunnen eventueel genieten van een belastingvrije fietsvergoeding.

*Fietsen is milieuvriendelijk.

 

U heeft bij onze winkels de keuze uit de merken Granville, Scott, Bergamont, Urban Arrow.

Deze merken staan garant voor vele kilometers fietsplezier.